Beoordelingen van Boston Catering Amsterdam

Recente recensies van Boston Catering Amsterdam

5 sterren na 18 reviews

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedereen moet zn eten hier halen, gezond en kaolooo spang altijd dezelfde kwaliteit. Lekker eten en je krijgt veel qua prijsverhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is verrukkelijk

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het weer voor de zoveelste online bestelling een minimale portie ondanks ik het persoonlijk telefonisch heb doorgegeven. Wanneer men in de winkel besteld krijg je een lekkere volle portie maar omdat ik altijd online bestel word ik beloond met slechte porties

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik weet niet of t door t warme weer komt maar van mijn 2 maaltijden was 1 maaltijd de bami verzuurd. Heel jammer.. Denk dat het door het warme weer komt. De bezorger was laat op de hoogte gebracht van de bezorging....werd na bijna 1uur bezorgd. Verder is de site duidelijk en makkelijk te bestellen.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Die moksi alesi was erg hard zo zonde .

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prima. Op tijd, snel, hele lieve bezorger. Eten was ook nog goed warm. Boston Catering prima

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker ik koop altijd bij Bosten catering is the best

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur wachten voor je eten als je hebt aangegeven zsm leveren is wel jammer. Het eten is voortreffelijk

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was super snel, eten was heerlijk warm. Boston Catering voor deze tijd een hele goede oplossing.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Het enige minpuntje: ik had antroewa besteld bij de nasi (€2,50) en er zaten snijbonen met paprika bij ipv antroewa...Had het prettiger gevonden als dat vooraf gecommuniceerd was. Snijbonen zou ik echt niet besteld hebben. Bezorging was snel en beide gerechten waren verder heerlijk.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ekte ekte!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb de bestelling nooit ontvangen.